Eva, het gezicht van deze editie

Ze is iets jonger dan TAZ – twee jaar om precies te zijn. En vandaag, vrijdag 29 juli, mag ze zelf 23 kaarsjes uitblazen. Van harte proficiat, Eva, met jouw verjaardag! En dank je wel om het – mooie – gezicht van deze editie te willen zijn. Daar hoorde uiteraard een cadeautje en een glaasje bij. En een dikke kus van de fiere mama, een van de vele medewerkers op Café Koer dezer dagen.

Ter info: Eva studeert vrije kunsten in aan LUCA in Gent. Ze zit in haar masterjaar en gaat vandaag – ja, ook op haar verjaardag – naar twee voorstellingen: #THISISBEAUTY van Lisi Estaras en Triptych van Peeping Tom. Goed bezig, Eva!

P.S. Voor Peeping Tom in het Kursaal zijn er trouwens nog tickets …

https://theateraanzee.be/programma/triptych-the-missing-door-the-lost-room-and-the-hidden-floor


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: