Ontbijtboeken

Opgelet, er zijn dichters en auteurs gesignaleerd te O.. Zoals Tom Lanoye, die met De draaischijf volgens velen zijn aller-allerbeste roman geschreven heeft. Hij werd geflankeerd door Stefan Perceval, theatermaker bij HETGEVOLG en straks present met De kinderen van de reus (op ma 1/8 in het College), en Babs Gons, queen of the spoken word. In de namiddag was er de boekvoorstelling van Angelo Tijssens, theatermaker bij Ontroerend Goed en coscenarist van de bekroonde films Girl en Close. Angelo schreef zijn eerste, en hopelijk niet zijn laatste, roman: De randen. En dat werd gevierd in aanwezigheid van onder anderen Peter Verhelst, schrijver en dichter. Schoon schoon.

Foto’s door Yvan Mahieu

Foto’s door Heidi Mares


Een overzicht van de boekvoorstellingen vind je hier op onze website.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: