Dikke duim voor onszelf

Vandaag wordt het weer een warme dag. Het KMI voorspelt maxima rond 25 graden aan zee en 33 graden in het binnenland. Dat zullen we voelen, voor en achter de schermen. En op sommige locaties, zoals de Dactylo in De Grote Post. Gisteren trad Laura van Dolron er op, met haar heerlijke voorstelling Geen verhaal. Vandaag en morgen speelt Stichting Nieuwe Helden daar Istanbul, bericht van de andere kant. Tijdig drinken is de boodschap: er is water voorzien aan de ingang. En een waaiertje helpt ook. Voor ons publiek op de buitenlocaties: er zijn petjes te koop aan de infostand op Café Koer. Meer info over de shop vind je hier. Hou het koel, lieve mensen.

Aan alle medewerkers en vrijwilligers die, dag na dag, het volle pond geven: we zien jullie (graag). Zonder jullie zou deze editie alleen maar op papier en in tabellen bestaan. Een dikke duim!

Foto’s: Yvan Mahieu.


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: