Elders was hier

Behalve in de reeks Jong Muziek zijn er, naar goede gewoonte, ook andere concerten op TAZ. Zo was er gisteren een double bill getiteld ELDERS / Spectacles waarbij respectievelijk Laurence Roofthooft & Tom Pintens en Benjamin Abel & The Unrequiered Love optraden op Spoor 2. Hieronder enkele sfeerbeelden van ELDERS. En bij deze een reminder aan de double bill van vanavond: dan kun je op Spoor 2 vanaf 20 uur naar DREUN XL, in 2017 opgericht in de ateliers van Tordale, een zorginstelling in Torhout. Op uitnodiging van kleinVerhaal kwam er in 2021 een vervolg in de combinatie met KRANKLAND: ziedaar DREUN XL. (Valt het jullie ook op dat veel bands dezer dagen alleen maar in hoofdletters willen benoemd worden?) Aansluitend in de double bill van vanavond is er S T I L L L, de nieuwe band van Pieterjan Vervondel en Mirko Banovic. Zij worden geflankeerd door performer Prisca Agnes Nishimwege. Gaat dat zien. En horen. En voelen.

Luistertip: op deze playlist vind je liedjes van de bands op TAZ.

Foto’s: Yvan Mahieu.


,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: