Voor een schone vaat

Ook voor wie zich niet bewust was van deze speciale verjaardagseditie van TAZ – die mensen bestaan – en een van de voorbije dagen in of aan het station van Oostende moest zijn, was het een fijne verrassing: live muziek op het plein, aan de beeldengroep die er sinds enkele weken staat. Deze pop-up concerten maakten deel uit van het traject van de nieuwe bands in Jong Muziek. Zo was het gisteren aan de beurt aan DISHWASHER_. De band uit Gent serveert, naar eigen zeggen, krautjazz. Dat klinkt als een gewaagde combi, maar dat maakt hun live sound des te opwindender. Hieronder enkele sfeerbeelden – en een vriendelijke reminder dat het trio vanavond te zien is in café Crayon, Kadzandstraat 10, omstreeks 22:30 uur. Voor wie niet kan wachten: om 20.30 uur treedt BLOND op in KAAP. Ook niet te versmaden. Gaat dat horen!

Luistertip: op deze playlist vind je liedjes van de bands op TAZ.

O ja, er is ook een soundcloud met verse opnamen. Check.

Foto’s: Delphine Lebon.


,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: