Voorlezen is cool!

In de veelheid aan voorstellingen op deze editie was het een kleine maar fijne programmalijn: de zes Voorleesclubsessies in samenwerking met VRT. Toegegeven, als titel is het een mondvol. En voor de voorlezers in kwestie was het soms even wennen, mede door het vroege ochtenduur: hoe houd je de aandacht vast van een groep jonge, en soms kritische, luisteraars? In openlucht? Maar ze deden het met overgave, de vertellers in kwestie. En daar zijn we hen, samen met ons publiek, zeer erkentelijk voor. Hieronder een overzicht van de sessies, vereeuwigd door onze fotografen.

Voorlezers, in chronologische volgorde: Maarten Van Cauwenberghe van Voetvolk (do 28/7); Laurence Roofthooft (vr 29/7); Titus De Voogdt, Robbert Vervloet en Boris Van Severen (za 30/7); Eva Binon en Gregory Frateur (zo 31/7); Johan Heldenbergh (vr 5/8) en Peter De Graef (za 6/8).

Foto boven en onder: Heidi Mares.

Foto: Delphine Lebon.

Foto: Ilse Philips.

Foto’s: Ken Aelbrecht.

Foto: Yvan Mahieu.

Foto: Heidi Mares.


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: